2020de çıkan ve çok dikkat çeken yabancı diziler nelerdir? 2020 en iyi yabancı diziler

Hata
Soru

Bugün benim de izleyip begendiğim size tavsiye edecegim dört diziden bahsedecegim. Umarim size fikir olur ve ne izleyeyim dediğinizde sizde başlarsiniz. Dizilerin konusundan bahsederken kendi yorumlarimi da ekleyecegim tabi ki ve bu dizilerin hepsi 2020 dizisidir hadi başlayalim.

1. BIG SKY:

Big Little Sky ve MR Mercedes gibi dizilerden taninan David E. Kelley nin yaraticisi oldugu dizide, basta bilindik bir konu gibi olsa da izlettirdi kendini. Bilindik Amerika ve tir soförleriyle ünlü ve yine 2 kiz kardes arabalariyla giderken yolda yapmamalari gereken bir hata yaparlar ve tir soföru ile tartisirlar. Tabii niyeti zaten kötu olan bu soför onlarin pesini birakmaz ve iki kizkardesi kacirir. Ve iki dedektif onlari aramaya koyulur ama bu ilk degildir. Daha öncede bircok kadin kacirilmistir. Olaylar bu sekilde baslar.

2. A TEACHER:

Yine bilindik bir konu diyeceksiniz ama nasil olduysa izlettirdi. Konusu Amerika da gercekten de hep yasanan haberler konu olan bir lisede görev yapan bayan ögretmenin ögrencisi ile iliski yasamasi ve bunu ortaya cikip basina kadar düsmesini konu ediyor. Tek fark sasirdigim herzaman ögrenci yüzünden ortaya cikan durum büsefer farkli islenmis.

3.THE HAUNTING OF BY MANOR:

Ilkini izlemenizi tavsiye ediyorum. Yani Tepedeki ev, Korku film sevenlerdenseniz gercekten cok ürkütüydü. Sonra dan devam niteligindeki bu dizi onun kadar olmasada degisik ama karisik bir konuya sahip. Cunku gecmis ve gelecek simdiki zaman birbirine karismis sekilde, Konusu ise kisaca Gotik bir ask hikayesinin sirlarla dolu ürpertici hikayesini izleyeceksiniz.

4. 9-1-1:LONE STAR:

Defalarca itfaiye ve can kurtaranlarin hikayesini hayat kurtarislarin bu kadar kisa sürede insanlara ulasmasini konu edinen dizileri zevkle izlemisimdir. Canlari pahasina yetisen kosan görevlerini yapan insanlari anlatiyor. Keske gercek hayattada böyle olsa diyor insan.

            

   

Yabancı Diziler 3 yıl önce 0 Cevap 672 İzlenme
Yabancı Diziler, Yabancı Diziler, 2020de çıkan diziler, Dikkat çeken yeni diziler neler?, Yeni diziler hakkinda bilgi, Dizilerin konusu nelerdir?, 2020 yabancı diziler, 2020 en iyi diziler, 2021 diziler, 2021 yabancı diziler,

Yazar:Deniz Dag

Deniz Dag, henüz kendi hakkında bir şeyler yazmamış.

Cevapla

Üye girişi yaparsanız aşağıdaki bilgileri girmeniz gerekmez. Üye Ol - Giriş Yap

Güvenlik Kodu Resmi


Bu Bilgiye Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapabilirsiniz.